Munkatársak

 Partner ügyvédek

dr. Szűcs Viktor Géza

Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán folytatta. Szakmai gyakorlatát az AAA Audit Plus Kft-nél jogi előadóként és dr. Tomola Szabolcs egyéni ügyvédnél ügyvédjelöltként töltötte.

Megtekintem

dr. Apponyi Dániel

Jogi végzettségét az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakán szerezte. A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar gazdálkodási szakán közgazdászként végzett.

Megtekintem

dr. Szabó György László

Kiemelt érdeklődési köre az ingatlanjog, de a kapcsolati tőkéje segítségével az iroda nemzetközi vonatkozású ügyeiben is részt vesz. Számos bevándorlási és állampolgársági kérdésben nyújt segítséget ügyfeleinknek.

Megtekintem

 Alkalmazott ügyvéd

dr. Keresztesi Gyula

Dr. Keresztesi Gyula a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának nappali tagozatát 2000-ben végezte el. Jogi szakvizsgát 2004-ben tett. Eddigi szakmai pályafutását az ügyészségen, illetve a közigazgatásban töltötte.

Megtekintem

 Ügyvédjelöltek

dr. Serfőző Péter

Érdeklődési területe elsősorban gazdasági jog, ingatlanjog, társasági jog, valamint kártérítési jog. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Intézetében folytat tanulmányokat társasági jogi és cégjogi szakjogász képzésen.

Megtekintem

dr. Takács Gergő

2017 augusztusa óta dolgozik a Szűcs és Társai Ügyvédi Irodánál. Elsősorban polgári joggal, szellemi alkotások jogával, valamint adatvédelmi joggal foglalkozik, de közreműködik az iroda más jogágakat érintő ügyeiben is.

Megtekintem

dr. Pöstyéni Réka

Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Kutatási területe a büntetés-végrehajtási intézetekben, a fogvatartottak által elkövetett bűncselekmények. Ezen belül a személy elleni erőszakos bűncselekmények.

Megtekintem

dr. Varga Csilla Katalin

Szakterületei közé tartozik elsősorban a polgári jog, azon belül a társasági jog, cégjog és a kötelmi jogügyletek, ugyanakkor aktívan közreműködik az iroda más jogágakat érintő ügyeiben is.

Megtekintem

dr. Almádi Rudolf

2018 februárjától munkatársa a Szűcs és Társai Ügyvédi Irodának. Érdeklődési területe elsősorban gazdasági jog, ingatlanjog, társasági jog, valamint szellemi alkotások joga. Angolul felsőfokon beszél.

Megtekintem

 Nemzetközi jogász

Yoke Leng

Aktív önkéntes tag és munkájának eredményeképpen elnyerte az angliai Bristoli egyetem által kiirt „Green Capital” változás-készítő díjat a környezeti fenntarthatóság támogatására.

Megtekintem