Munkatársak

 Partner ügyvédek

Dr. Szűcs Viktor Géza

Jogi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán folytatta. Szakmai gyakorlatát az AAA Audit Plus Kft-nél jogi előadóként és dr. Tomola Szabolcs egyéni ügyvédnél ügyvédjelöltként töltötte.

Megtekintem

Dr. Szabó György László

A polgári jog területén belül kiemelt érdeklődési köre az ingatlanjog, de a kapcsolati tőkéje segítségével az iroda nemzetközi vonatkozású ügyeiben is részt vesz. Számos bevándorlási és állampolgársági kérdésben nyújt segítséget ügyfeleinknek.

Megtekintem

 Alkalmazott ügyvéd

Dr. Keresztesi Gyula

Dr. Keresztesi Gyula a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának nappali tagozatát 2000-ben végezte el. Jogi szakvizsgát 2004-ben tett. Eddigi szakmai pályafutását az ügyészségen, illetve a közigazgatásban töltötte.

Megtekintem

 Ügyvédjelöltek

Dr. Serfőző Péter

Érdeklődési területe elsősorban gazdasági jog, ingatlanjog, társasági jog, valamint kártérítési jog. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Intézetében folytat tanulmányokat társasági jogi és cégjogi szakjogász képzésen.

Megtekintem

Dr. Varga Csilla Katalin

Szakterületei közé tartozik elsősorban a polgári jog, azon belül a társasági jog, cégjog és a kötelmi jogügyletek, ugyanakkor aktívan közreműködik az iroda más jogágakat érintő ügyeiben is.

Megtekintem

 Nemzetközi jogász

Yoke Leng

Szakterületeihez tartozik a nemzetközi szállítási jog, a nemzetközi szerződések joga, nemzetközi kereskedelmi jog, környezetvédelmi jog és a világkereskedelemre vonatkozó jogterületek (WTO).

Megtekintem